View Event

18 Feb 2012

12. Open Vall Fosca

Spain (Catalunya)

Organizer: Club Esquí Pobla de Segur (CEPS)
Place: Vall Fosca - Capdella
Event type: team (x2)
Observations: La Pobla de Segur, 12 de febrer de 2012.- L’organització de la Travessa Internacional d’Esquí Alpinisme Open Vall Fosca ha decidit suspendre la cursa del proper 18 de febrer a la Vall Fosca degut a la falta d’innivació i a les condicions perilloses del terreny. Està previst que la 12a edició de la travessa se celebri d’aquí a un any, concretament el 16 de febrer de 2013.
Els 380 corredors inscrits tenen dues opcions:
No demanar la devolució de la quota d’inscripció amb la qual cosa l’organització mantindrà la seva plaça per a l’Open Vall Fosca 2013. S’admetran canvis de corredors en l’equip. Si la quota d’inscripció de l’edició de l’any que ve s’incrementés, l’equip no haurà d’abonar la diferència.
Demanar la devolució de la quota d’inscripció per equip (90 €) enviant un correu-e abans del 29 de febrer de 2012 a openvallfosca@ceps.cat facilitant el nom dels participants i un número de compte per equip on rebre els diners. En aquest cas, l’organització no els guardarà la plaça per a l’edició de la cursa del 2013 i els corredors hauran d’efectuar de nou els tràmits d’inscripció. Els corredors que triïn aquesta opció han de tenir en compte que en l’edició de l’any que ve les places que s’obriran quedaran reduïdes en funció dels equips que optin per mantenir la seva inscripció.
L’organització lamenta profundament la suspensió de la cursa però ha optat per apostar per la qualitat i la seguretat de l’Open Vall Fosca. ÚLTIMES NOTICIES Stephane Brosse participarà a la 12a Travessa Internacional d’Esquí Alpinisme Open Vall Fosca 2 Feb 2012 | 0 Comentaris PDF La Pobla de Segur, 1 de febrer de 2012.- La 12a Travessa Internacional d’Esquí Alpinisme Open Vall Fosca rebrà [...] Llegir + 380 CORREDORS PARTICIPARAN A LA TRAVESSA INTERNACIONAL D’ESQUÍ ALPINISME OPEN VALL FOSCA 4 Jan 2012 | 0 Comentaris Nota de premsa L’organització de la Travessa Internacional d’Esquí Alpinisme Open Vall Fosca ha ampliat la participació finalment a 190 [...] Llegir + Jaqueta Open 2012 6 Nov 2011 | 1 Comentari Helium XT Jacket Aquest any el regal de la 12ª Open Vall Fosca serà una jaqueta paravent-impermeable que pesa 79 [...] Llegir +

Web: http://www.openvallfosca.com/
[EVENT CANCELLED!]

[COMMENT THIS RACE!]
Note: You must be logged in order to view or post comments.

Photos from this race
All photos from this race